Voor wie?

Real Estate

De Verhuurhypotheek van Casarion is er voor kleine en middelgrote professionele marktpartijen die beleggen in woningen om die op commerciële basis te verhuren. Bij ons kunt u terecht voor iedere nieuwe investering in residentieel vastgoed, maar ook voor de (her)financiering van uw bestaande woningenportefeuille. Wij verstrekken hypotheken aan rechtspersonen, maar ook aan natuurlijke personen die handelen in de uitoefening van hun beroep of bedrijf. Dat doen we voor beginnende en meer ervaren vastgoedbeleggers.

Advies nodig?

Beleggen in woningen is een vak apart. Wij geven algemene informatie over de Casarion Verhuurhypotheek, maar wij geven geen advies. Laat u daarom adviseren door een financieel expert die ons product goed kent en die rekening houdt met uw situatie.

Bij ons regelt u het zelf

Wie geen adviseur nodig heeft, vraagt zelf een offerte aan via onze beveiligde aanvraag-portal. Snel en gemakkelijk. Ontdek zelf hoe u in vijf eenvoudige stappen bij ons een Verhuurhypotheek afsluit die past bij uw investering. Op deze manier heeft u zelf controle over uw aanvraag.

Waarom Casarion?

Snel en gemakkelijk

Door onze innovatieve aanpak zijn we in staat om je snel een oplossing op maat te bieden. De Casarion Verhuurhypotheek is een helder en transparant financieel product zonder gedoe. We houden het graag simpel.

Persoonlijk contact

Wij werken voornamelijk online, maar je kunt ons ook altijd even bellen. Of kom gezellig langs voor een goede kop koffie in Utrecht Leidsche Rijn. Heb je vragen over een aanvraag? Onze business managers staan je graag te woord.

Oplossingen op maat

We financieren zowel residentieel als commercieel vastgoed. Daardoor zijn we flexibel om voor iedere situatie een passende oplossing te bedenken. Als specialist in vastgoedfinancieringen mag je dat van ons verwachten. En eerlijk gezegd vinden we het alleen maar leuk als we een beetje moeten puzzelen.

Scherpe tarieven

We bieden scherpe rentetarieven die je tot tien jaar vast kunt zetten. Onze annuïtaire hypotheek voor residentieel vastgoed wordt berekend op basis van aflossing over maar liefst 35 jaar. Wil je liever niet aflossen? Dat kan ook, als de lening een LTV heeft van 80% of minder.

Advies nodig?

Beleggen in woningen is een vak apart. Wij geven algemene informatie over de Casarion Verhuurhypotheek, maar wij geven geen advies. Laat u daarom adviseren door een van onze adviseurs die ons product goed kent en die rekening houdt met uw situatie.