Over ons

Real Estate

Welkom bij Casarion

Casarion is een handelsnaam van Community Hypotheken B.V. Wij zijn gespecialiseerd in zakelijke financieringen van verhuurd vastgoed. Sinds 2016 zijn we actief in de Nederlandse markt met onze verhuurhypotheek. We zagen dat er in Nederland behoefte is aan alternatieve vastgoedfinanciers. Met onze verhuurhypotheek doen we het graag anders. Geen ellenlang aanvraagproces waarbij de uitkomst onzeker is. Snel en gemakkelijk met een voorspelbaar proces..

Sinds de start van het bedrijf zijn we gestaag gegroeid. In 2019 zijn we een samenwerking aangegaan met een nieuwe financier en hebben we de Casarion verhuurhypotheek geïntroduceerd voor verhuurde woningen. Onlangs hebben we daar de verhuurhypotheek voor commercieel vastgoed aan toegevoegd. Daardoor zijn we nu in staat om een financieringsoplossing te bieden voor bijna elk type verhuurd vastgoed. Zo groeien we mee met de ambities van onze leningnemers.

We werken met een klein en hecht team van professionals. Samen zoeken we de slimste oplossing voor jouw vraag. Natuurlijk zijn onze processen grotendeels geautomatiseerd, maar dat betekent niet dat alles vanzelf gaat. Wij vinden dat financieren mensenwerk is en blijft. Je kunt altijd met ons overleggen en we laten ons graag voorstaan op onze persoonlijke aanpak. En als je persoonlijk met ons wilt kennis maken, dan ben je van harte uitgenodigd. Neem alvast een kijkje en maak kennis met het team!

Meer weten?

Farbod Naghi-Zadeh

Loan Officer

"Het leukste van mijn werk vind ik het overleg over individuele dossiers. Als je wilt sparren, kun je me altijd bellen!"

Stuur Farbod een e-mail
Arco ten Klooster

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en loop niks mis

Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nog eens.

Uw bericht wordt verzonden...

Bedankt. Uw bericht is verzonden.