Ons team

Real Estate

Pieter Leeuw

Director Markets

... en onze commerciële charmeur. Pieter is dol op bellen en het ontmoeten van mensen. Of het nu gaat om een nieuwe intermediair, een bestaande klant of gewoon een toevallige ontmoeting in de lift, Pieter weet indruk te maken.

Mariëlle Kamphorst

Business Manager

... en onze chef d'équipe. Geen taak te groot, geen detail te klein. Mariëlle is de verbindende schakel in het team. Van maandag tot en met woensdag krijg je Mariëlle aan de telefoon. Altijd vriendelijk en met antwoord op al je vragen.

Mandy de Visser

Business Manager

... en rasoptimist. Magic Mandy werkt keihard. Als Business Manager zorgt ze ervoor dat geen enkele aanvraag tussen wal en het schip valt en ondertussen zorgt ze er ook nog voor dat deze website er een beetje uit ziet.

Anouk Vooijs

Senior Loan Officer

... en onze nieuwste aanwinst. Anouk heeft jarenlange ervaring met het beoordelen van (commercieel) vastgoed en is een baken van kennis voor het team. Behalve op woensdag. Dan heeft Anouk tijd voor zichzelf en haar kinderen.

Farbod Naghi-Zadeh

Loan Officer

... en onze gangmaker. Altijd vrolijk, behalve als hij weer eens anderhalf uur in de file heeft gestaan vanuit Rotterdam. Farbod houdt er niet van om voor niks aan een dossier te werken. Dus komt hij altijd wel met creatieve oplossingen!

Petros Boufidis

Credit Risk Officer

... en de Sherlock Holmes van het stel. Met zijn scherpe blik neemt hij alle dossiers onder de loep en waakt hij over de kwaliteit. Wist je dat de Griekse naam Petros rots betekent? En zo is het. Petros: onze rots in de branding.

Mick Janssen

Director Risk & Operations

... en redder in nood. Mick weet als oudgediende bijna alles. Als directeur overziet hij alle processen en zorgt hij ervoor dat we geen onnodige risico's lopen. Niet dat hij risicomijdend is. Mick is niet saai en houdt van een spannend leven!

Arco ten Klooster

Managing Director

... en eindbaas. Arco is de oprichter van het bedrijf. Hij bemoeit zich overal mee, ook als hij ergens geen verstand van heeft. Als kapitein van het schip houdt hij Casarion op koers. En ondertussen grijpt hij iedere kans aan om een borrel te organiseren.

Hummer

Floor Manager

... en apex predator. Hummer is een volgroeide chihuahua met een attitude. Verwend door hondenpapa Farbod levert hij een gevaar op voor iedere bezoeker. Als Hummer iets verdachts ruikt, gaat de hypotheek niet door.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en loop niks mis

Er ging iets mis bij het verzenden. Probeer het nog eens.

Uw bericht wordt verzonden...

Bedankt. Uw bericht is verzonden.