Aanvraagproces

Real Estate

Je bent 5 stappen verwijderd van een verhuurhypotheek

1
Stuur jouw aanvraag in

Als eerste stap vragen we je om de belangrijkste gegevens aan ons door te geven via onze aanvraagportaal. Dat betreft informatie over het onderpand, over jouzelf en over de lening die je wenst. Om gebruik te maken van de portal moet je je eerst registreren. Vervolgens verloopt alle correspondentie via de beveiligde route van ons portaal. Aanvragen voor commercieel vastgoed kun je telefonisch of per mail indienen. Onze business managers leiden je door het aanvraagproces.

2
Zeg ja tegen de term sheet met ons renteaanbod

Op basis van de eerste checks ontvang je van ons een indicatief renteaanbod in de vorm van een term sheet waarin de belangrijkste voorwaarden voor de Verhuurhypotheek zijn opgenomen. Je ontvangt de term sheet binnen een dag en de term sheet blijft twee weken geldig. Onderteken de term sheet voor akkoord en upload het document in het aanvraagportaal of mail de ondertekende term sheet naar aanvraag@casarion.com.

3
Zorg voor taxatie en andere documenten

Na ontvangst van de getekende term sheet vragen we je om aanvullende documenten. Voor residentieel vastgoed loopt dat ook via ons aanvraagportaal. We vragen onder meer om een taxatierapport dat aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. We hebben hierover afspraken gemaakt met een aantal taxateurs die je kunt selecteren. Je regelt de betaling rechtstreeks met de taxateur. De gevraagde documenten, inclusief het taxatierapport, kun je uploaden in het portaal (residentieel vastgoed) of naar ons mailen (commercieel vastgoed).

4
Onderteken de offerte

Hebben we alle documenten van je ontvangen? Dan kunnen we jouw aanvraag beoordelen. Misschien dat we dan nog wat vragen hebben. Als alles duidelijk is, ontvang je van ons een offerte in de vorm van een leningovereenkomst. Bij groen licht vragen we je de leningovereenkomst te tekenen en aan ons toe te sturen.

5
Rond de boel af bij een notaris

Als je de offerte hebt getekend, kies je zelf een notaris om de boel af te ronden. Wij vragen aan de notaris om de hypotheekakte op te maken en de lening uit te betalen. Daarmee is de aanvraag afgerond en beschik je over jouw geld. Op naar de volgende investering!

Meteen aan de slag!